We bakken dagelijks zeven soorten desembrood. Noem het gerust onze specialiteit. Desem dient als vervanging van gist en dan hebben we het niet over dat zure Duitse brood. We maken zelf desem op basis van gefermenteerde appels en rozijnen, en dat desem komt dan in plaats van gist wat een luchtig brood met een herkenbare smaak geeft. Het brood heeft ongeveer 24 uur de tijd nodig om te rusten. De volgende dag bakken wij de desembroden in onze stenen vloeroven. Zo krijgt ons versgebakken brood nog meer smaak en een dun, krokant korstje. Precies zoals desembrood hoort te zijn.
ONZE SPECIALITEITEN

DESEMBROOD
CROISSANTS
Onze andere specialiteit en waar we heel erg trots op zijn, is de desemcroissant. Wist je dat nog maar weinig bakkers in Nederland hun eigen croissants bakken? Het is namelijk een flinke klus. Waarom doen we het dan? Omdat we het heel erg leuk vinden. We besteden één dag aan het maken van het deeg, één dag aan het vormen van die welbekende laagjes door steeds opnieuw boter in het deeg te vouwen en één dag om de croissants te rollen en te bakken. En dan liggen ze voor je klaar in de winkel. Elke week gaan er wel 1.200 croissantjes doorheen!


PATISSERIE: GEBAK & BANKET
Wij kiezen ervoor om alles zelf te maken en ons te richten op de consument die bewust en gezond wil leven. Al het gebak wordt van begin tot einde met de hand gemaakt met pure ingrediënten. Of het nu gaat om hazelnootschuimgebak, peren/noten gebak of macarons, bij ons loopt je het water in de mond bij het zien van al dat lekkers.
SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN
MOEDERDAG VERWENNERIJEN
Verwen je moeder met de heerlijkste lekkernijen.
PAAS LEKKERNIJEN
De lekkerste paastaarten, paastulbanden, chocolade en nog meer verwennerijen om met Pasen goed voor de dag te komen.
KONINGSDAG SPECIALITEITEN
De lekkerste oranje verwennerijen om in Koningsdag stemming te komen. Traditioneel de oranje tompoucen, een overheerlijk taartje, oranje soezen en smakelijke macarons.
OLIEBOLLEN & APPELBEIGNETS
In de week voor Oud & Nieuw bakken we met ons hele team grote hoeveelheden oliebollen en appelbeignets. Voor de beste oliebol is het belangrijk om het deeg goed te laten rijzen, zodat je straks in een luchtige, rijk gevulde oliebol hapt. Naast de oliebollen maken we ook overheerlijke appelbeignets.


CHOCOLADE LETTERS
Van A t/m Z de lekkerste chocolade letters. Traditioneel starten we half november met het maken van de letters in de smaken melk, wit en puur. De vloeibare chocola gaat in de spuitzak en vervolgens worden er met de hand sinterklaasletters gemaakt. Daarnaast maken we uiteraard ook andere sinterklaasartikelen zoals banketstaven en gevulde speculaas, alles hier ter plaatse geproduceerd.